Labor

Budapest

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt.

Fővárosi Csatornázási Művek Zrt. - Labor

Budapest

Ez nem egy álláshirdetés! Itt a karrier adatbázisunka tudja adatait eltároltatni. A karrier adatbázisban szereplő jelentkezők a pozíciók meghirdetése előtt már értesítést kaphatnak az állásajánlatokról.

Leendő kollégánk feladatai a következők lesznek
  • Környezetvédelem: a Társaság által elvezetett és tisztított szennyvíz fizikai és kémiai paramétereinek, az ipari üzemek által kibocsátott szennyvíz minőségének vizsgálata. A minták laboratóriumi feldolgozásának biztosítása, a részeredmények értékelése. Külső megrendelésekre célvizsgálat készítése.
  • Minőségbiztosítás: az intergált minőségügyi és környezetirányítási rendszer nemzetközi szabvánnyal összhangban történő bevezetésének és fenntartásának biztosítása.
Számunkra az ideális jelölt
  • felsőfokú szakirányú végzettséggel (biológus, vegyész, vegyészmérnök, biomérnök);
  • vegyészlaboráns vagy vegyésztechnikusi végzettséggel rendelkezik.
Egyéb információk

 

Figyelem, az itt ismertetett leírás, a területen előforduló munkakörökhöz tartozó elvárásokat tartalmazza, nem egy konkrét pozícióét.

Amennyiben ezen a területen szeretne elhelyezkedni, várjuk regisztrációját Karrier adatbázisunkba!

Kérjük, regisztrációkor járuljon hozzá ahhoz, hogy a pályázati anyagát 1 évig adatbázisukban megőrizhessük. Így munkatársaink el tudják érni Önt, ha a későbbiekben nyitott pozíciónk lesz ezen a területen.

Munkavégzés helye

Budapest