Karrier Portál felhasználási feltételek

 

Regisztráció

Felhívjuk figyelmét, hogy a meghirdetett állásajánlatokra csak regisztrált felhasználóként van lehetősége jelentkezni.

A regisztráció során kötelezően megadandó adatok: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, e-mailcím, jelszó. Emellett szükséges a Felhasználási feltételek és útmutató, valamint az Adatvédelmi tájékoztató megismerése és elfogadása.

Itt tud rendelkezni adatainak tárolási idejéről is.

A regisztrációt követően a megadott e-mailcímre egy aktiváló e-mailt küldünk. Az aktiválásra 15 nap áll rendelkezésre, annak hiányában a regisztrációt a felhasználó biztonsága érdekében töröljük.

Regisztrálni social media fiókkal egyaránt lehetséges. Nincs más teendője, mint a regisztrációs felületen a Facebook, LinkedIn vagy Google+ ikonok valamelyikére kattintva megadni az adott fiókhoz tartozó belépési adatait, a Karrier Portálon használni kívánt felhasználó nevet, valamint elfogadni a felhasználási feltételeket.

A sikeres regisztráció után a megadott felhasználónévvel és jelszóval be tud lépni portálunkra.

Kérjük, hogy a Profilom menüpont alatt a kért adatokat töltse ki, illetve a dokumentumokat (önéletrajz, bizonyítványok, motivációs levél, referenciák) a megfelelő helyre töltse fel. A dokumentumokat Word vagy PDF formátumban lehet feltölteni.

 

Adatok módosítása

A regisztrációkor megadott adatok bejelentkezést követően a Profilom menüpontjában módosíthatóak.

 

Állásra való jelentkezés

Bejelentkezést követően választhat a meghirdetett állásajánlataink közül, amelyre a Jelentkezés gombra kattintva nyújthatja be pályázatát.

Jelentkezéskor a felugró ablakban („Jelentkezés a pozícióra”) a már korábban megadott profiladatok automatikus kitöltődnek. Az önéletrajz feltöltése az állásra való jelentkezéskor minden esetben kötelező.

A kötelezően megadandó adatok pozíciónként változhatnak, azokat piros színnel Kötelező felirat jelöli.

Pályázóink jelentkezéseiket, és azok aktuális állapotát, belépést követően az Állás jelentkezéseim menüpontban követhetik nyomon.

A pályázat aktuális állapotáról, az álláshirdetés leírásában történt esetleges változásokról, a jelentkezéskor megadott e-mailcímre a rendszer tájékoztató e-mailt küld.

 

Kedvencek

Felhasználóink számára lehetőség van kedvenc jelöléssel ellátni a számukra fontos álláshirdetéseket, amit az álláshirdetéseink jobb alsó sarkában megjelenő csillagra kattintva tehetnek meg. Az így megjelölt hirdetéseket a felhasználói fiókban átlátható struktúrában, külön menüpontban is rendszerezzük.

 

Sikertelen bejelentkezés

Elfelejtett jelszó, sikertelen aktiválás esetén a Bejelentkezési felületen a „Nem tudok bejelentkezni” hivatkozásra kattintva tudnak új jelszót vagy aktivációs e-mailt igényelni.

 

Regisztráció törlése

A regisztráció törlésére bejelentkezést követően a Felhasználói fiók Profilom menüpontjában van lehetőség.