Karrier Portál felhasználási feltételek

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a meghirdetett állásajánlatokra regisztrált felhasználóként, valamint regisztráció nélkül is van lehetősége jelentkezni.

 

Regisztráció

 

A regisztráció során kötelezően megadandó adatok: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, e-mailcím, jelszó. Emellett mindkét esetben szükséges a felhasználási feltételek és az adatvédelmi tájékoztató megismerése és elfogadása.

 

Regisztrálni social media fiókkal egyaránt lehetséges. Nincs más teendője, mint a regisztrációs felületen a Facebook, LinkedIn vagy Google+ ikonok valamelyikére kattintva megadni az adott fiókhoz tartozó belépési adatait, a Karrier Portálon használni kívánt felhasználó nevet, valamint elfogadni a felhasználási feltételeket.

A sikeres regisztráció után a megadott felhasználónévvel és jelszóval be tud lépni portálunkra.

Kérjük, hogy a Profilom menüpont alatt a kért adatokat töltse ki, illetve a dokumentumokat (önéletrajz, bizonyítványok, motivációs levél, referenciák) a megfelelő helyre töltse fel. A dokumentumokat Word vagy PDF formátumban lehet feltölteni.

 

Adatok módosítása

 

A regisztrációkor megadott adatok bejelentkezést követően a Profilom menüpontjában módosíthatóak.

 

Állásra való jelentkezés

 

Regisztráció nélküli jelentkezés esetén a kötelezően megadandó adatok a következők: teljes név, e-mail cím, telefonszám, bérigény, önéletrajz.

A regisztrált felhasználóink bejelentkezést követően, a nem regisztált felhasználók az oldalra navigálva választhatnak a meghirdetett állásajánlataink közül, amelyre a Jelentkezés gombra kattintva nyújthatják be pályázataikat.

A regisztrált felhasználóink már korábban megadott profiladatai a bejelentkezést követően, a Jelentkezéskor felugró ablakban („Jelentkezés a pozícióra”) automatikusan kitöltődnek. Az önéletrajz feltöltése az állásra való jelentkezéskor minden esetben kötelező.

A kötelezően megadandó adatok pozíciónként változhatnak, azokat piros színnel Kötelező felirat jelöli.

Egy adott pozícióra való jelentkezés során lehetősége van rendelkezni jelentkezési adatainak tárolási idejéről is.

A regisztrált Pályázóink jelentkezéseiket, és azok aktuális állapotát, belépést követően az Állás jelentkezéseim menüpontban követhetik nyomon.

A pályázat aktuális állapotáról a jelentkezéskor megadott e-mailcímre a rendszer tájékoztató e-mailt küld.

 

Kedvencek

 

Felhasználóink számára lehetőség van kedvenc jelöléssel ellátni a számukra fontos álláshirdetéseket, amit az álláshirdetéseink jobb alsó sarkában megjelenő csillagra kattintva tehetnek meg. Az így megjelölt hirdetéseket a felhasználói fiókban átlátható struktúrában, külön menüpontban is rendszerezzük.

 

Sikertelen bejelentkezés

 

Elfelejtett jelszó, sikertelen aktiválás esetén a Bejelentkezési felületen a „Nem tudok bejelentkezni” hivatkozásra kattintva tudnak új jelszót vagy aktivációs e-mailt igényelni.

 

Regisztráció törlése

 

A regisztráció törlésére bejelentkezést követően a Felhasználói fiók Profilom menüpontjában van lehetőség.